Mobil home Trévezel

4
Rcn.nl logo

Midden in de prachtige Franse natuur staat dit nieuwe luxe model mobil home. Deze caravan heeft een nieuwe praktische indeling waardoor meer ruimte is. Van dit nieuwe type zijn er twee geplaatst op plaats 111a en 198.


 


Keuken


De moderne keuken heeft een uitgebreide inventaris, grote koelkast met vriesvak, 4-pits gaskookplaat, Nespresso koffiezetapparaat, waterkoker en gewone magnetron. De eettafel staat hier ook in.


 


Woonkamer


Door de nieuwe indeling is er een apart afsluitbare woonkamer, waarin een L vormige bank staat.


 


Slaapkamer


Er is een slaapkamer met een tweepersoonsbed van 1,40 bij 1,90 meter en een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden van 0,80 bij 1,90 meter. Elk bed heeft een eenpersoonsdekbed en kussen. Het bijzetten van een babybedje is alleen mogelijk door een ander bed weg te halen. De ouderslaapkamer heeft een rechtstreekse verbinding met de badkamer.


 


Badkamer


De mobil home heeft een gescheiden toilet. In de badkamer is een wastafel, douchecabine en voldoende bergruimte voor handdoeken en toiletartikelen.


 


Buiten


Alle mobil homes zijn voorzien van een overdekte houten veranda. Op het terras vind je een tuintafel met vier stoelen, twee ligbedden, parasol, barbecue en wasrek. Er is plek voor één auto bij de accommodatie.


 


Internet


Er is geen TV aanwezig maar je kunt wel gratis gebruikmaken van WiFi.


 


Overig


Dit is een rookvrije accommodatie. Er is elektrische verwarming in de mobil home. 


 


De getoonde beelden zijn sfeerbeelden, de mobil homes zijn vanaf de meivakantie beschikbaar voor de verhuur.

Boekingsinformatie