Maison Cardabelle

4
Rcn.nl logo

Deze ruime (85m²) luxe vakantiewoning is een onderdeel van de karakteristieke middeleeuwse gebouwen op de camping. Hij bevindt zich op de begane grond en heeft een eigen ingang. De woning is volledig gerestaureerd en ingericht voor alle gemakken. Je kunt gedurende het gehele jaar deze woning huren, of je nu voor een kort verblijf komt of voor een langere tijd. Voor een ontspannende ervaring verwelkomen we je graag in onze wellness centrum! Laat jezelf heerlijk verwennen in de sauna, hammam of in de grote jacuzzi. Het wellness centrum is te reserveren tegen betaling.


 


Keuken


De woning heeft een aparte ruime keuken. De keuken heeft één keukenblok, 4 pits inductie kookplaat, koelkast, elektrische oven, magnetron, Nespresso apparaat, vaatwasser, spoelbak met mengkraan. Er is genoeg ruimte in de kastjes om voorraad te plaatsen. Vanaf de keuken heb je direct toegang tot het overdekte buiten terras van maar liefst 33 m². In de keuken is een kleine eettafel voor 4 personen, ook is er een eettafel voor 6 personen. 


 


Woonkamer


Als je de voordeur van de woning door gaat sta je direct in de woonkamer. De woonkamer heeft een groot schuifraam welke je uitzicht geeft op de camping. De inrichting is modern met comfortabele meubels. De grote eettafel is geschikt voor 6 personen. Er is een flatscreen TV in de woonkamer. Je kunt gebruikmaken van gratis WiFi.


 


Slaapkamers


Vanuit de keuken loop je via een gang naar het zij gedeelte van de woning. Hier bevinden zich twee slaapkamers en een badkamer. In elke slaapkamer zijn twee bedden die bestaan uit een boxspring en een dik matras van 2 meter lang.


 


Sanitair


De badkamer is voorzien van een ruime douche, een ligbad, 2 aparte wastafels en een handdoeken droger. Het toilet bevindt zich in de gang tussen de twee slaapkamers.


 


Buiten
Vanaf het grote terras die op het zuiden ligt kun je genieten van het uitzicht en de zon. Er is direct toegang hiernaartoe vanuit één slaapkamer, keuken en de woonkamer.


 


Overig


De woning is uitgerust met een eigen wasmachine en een droger. Lakens zitten standaard in de woning en hoeft u niet apart bij te boeken. 

Boekingsinformatie