Safaritent Larzac

6
Rcn.nl logo

Wil je in de natuur kamperen maar heb je geen eigen tent? Dan is deze vrijstaande, stoere Safaritent voor zes personen precies wat je zoekt. Je zult je gelijk thuis voelen in het gezellige en warme interieur. Voorzien van alle basis die je nodig hebt bij je glampingverblijf in de open natuur.

Keuken


De steigerhouten keuken met 4-pits gaskookplaat, koelkast en vriezer, waterkoker en filter koffiezetapparaat heeft een volledige inventaris.

Woonkamer


Aan de steigerhouten eettafel kun je lekker zitten en wordt elke maaltijd een feestje.Voorzien van een luxe inrichting met steigerhouten meubel. Een aangename stahoogte van 2,20 meter.

Slaapkamer


In de Safaritent zijn twee slaapcabines. Een voorzien van een tweepersoonsbed en één met twee stapelbedden. De afmeting van de bedden is 0,90 bij 2 meter met enkele dekbedden. Kussens zijn aanwezig.

Badkamer
De Safaritent heeft geen douche en toilet. Uiteraard kun je gebruikmaken van het nabijgelegen sanitairgebouw.

Buiten
Bij mooi weer kun je heerlijk buiten zitten op de veranda met tuinmeubilair en een picknicktafel. Er is ook een wasrek aanwezig. Door de ruime overkapping kun je ook bij iets minder weer toch buiten zitten. Een parkeerplaats bevindt zich in de buurt van de accommodatie. 

Internet
Je kunt gebruikmaken van gratis WiFi.

Overig
Dit is een rookvrije accommodatie. De tent is geplaatst op vlonders en beschikt over een binnentent van 5 bij 5 meter en een buitentent van 7 bij 5 meter. De tent is afsluitbaar door middel van een rits en is geheel wind- en waterdicht. Het bijplaatsen van een babybedje is mogelijk in de woonkamer.

Boekingsinformatie