Mobil home Jonte

4
Rcn.nl logo

Midden in de prachtige Franse natuur staat dit luxe model mobil home met rond dak en diverse grote ramen voor een fantastisch uitzicht op de omgeving. Bovendien heeft de mobil home een zonneterras op het dak: ontbijten met uitzicht, heerlijk privé zonnen of genieten van een nacht vol sterren!

Keuken


De moderne keuken heeft een uitgebreide inventaris, grote koelkast met vriesvak, 4-pits gaskookplaat, Nespresso koffiezetapparaat, waterkoker, combimagnetron en een vaatwasser.

Woonkamer


Een groot en zonnig leefgedeelte. In het woongedeelte is het aangenaam vertoeven op de L-vormige bank of aan de eettafel.

Slaapkamer


Er is een slaapkamer met een tweepersoonsbed van 1,60 bij 2 meter en een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden van 0,80 bij 1,90 meter. Elk bed heeft een eenpersoonsdekbed en kussen. Het bijzetten van een babybedje is alleen mogelijk door een ander bed weg te halen. De ouderslaapkamer heeft een rechtstreekse verbinding met de badkamer.

Badkamer
De mobil home heeft een gescheiden toilet. In de badkamer is een wastafel, douchecabine en voldoende bergruimte voor handdoeken en toiletartikelen.

Buiten
Alle mobil homes zijn voorzien van een overdekte houten veranda. Op het grote terras vind je een tuintafel met vier stoelen, twee ligbedden, barbecue en wasrek. Vanaf het dakterras heb je een panoramisch uitzicht! Er is plek voor één auto bij de accommodatie.

Internet
Er is geen TV aanwezig maar je kunt wel gratis gebruikmaken van WiFi.

Overig
Dit is een rookvrije accommodatie. Er is elektrische verwarming in de mobil home. De mobil home heeft een oppervlak van 34m² plus het solarium van 5,76m. Het zonneterras kan afgesloten worden met een deur.


 


Neem alvast een kijkje in deze accommodatie

Boekingsinformatie