Mobil home Durzon

6
Rcn.nl logo

Midden in de prachtige Franse natuur staat deze ruime, comfortabele en vrijstaande 6-persoons mobil home. De mobil home staat op een mooie, ruime plek en is van alle gemakken voorzien:

Keuken


De keuken heeft een uitgebreide inventaris, grote koelkast met vriesvak, 4-pits gaskookplaat, filter koffiezetapparaat, waterkoker en gewone magnetron.

Woonkamer


In het woongedeelte is het aangenaam vertoeven op de lekkere bank of aan de eettafel.

Slaapkamer


Er zijn drie slaapkamers. Er is een slaapkamer met een tweepersoonsbed van 1,60 bij 2,00 meter. Er is een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden van 0,80 bij 1,90 meter. De derde slaapkamer heeft een eenpersoonsbed 0,80 bij 1,90 meter, een onderschuifbed van 0,80 bij 1,80 meter en een stapelbed van 0,80 bij 1,80 meter. Elk bed heeft een eenpersoonsdekbed en kussen. Het bijzetten van een babybedje is alleen mogelijk door een ander bed weg te halen.

Badkamer
De mobil home heeft een badkamer met douchecabine en wastafel en gescheiden toilet.

Buiten
Alle mobil homes zijn voorzien van een overdekte houten veranda en eigen tuintje. Op het terras vind je een tuintafel met zes stoelen, twee ligbedden, een barbecue en wasrek. Er is plek voor één auto bij de accommodatie.

Internet
Er is geen TV aanwezig maar je kunt wel gratis gebruikmaken van WiFi.

Overig
Dit is een rookvrije accommodatie. Er is elektrische verwarming in de mobil home.


 


Neem alvast een kijkje in deze accommodatie

Boekingsinformatie