Chalet Roquefort

5
Rcn.nl logo

Midden in de prachtige Franse natuur vind je deze vrijstaande, comfortabel ingerichte chalet op mooie plaatsen op het park. Het chalet is geschikt voor vijf personen en van alle gemakken voorzien.

Keuken


Het chalet heeft een ruime keuken met een groot werkblad, een gaskookplaat met vier pitten, een grote koel/vriescombinatie, Nespresso koffiezetapparaat, waterkoker, combimagnetron en een vaatwasser.

Woonkamer


Er staat een grote 3-zits loungebank in de woonkamer en een eettafel met plaats voor vijf personen.

Slaapkamer


Er is een slaapkamer met een tweepersoonsbed van 1,40 bij 2 meter en een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden van 0,80 bij 2 meter en een hoogslaper ook van 0,70 bij 1,90 meter. Elk bed heeft een eenpersoonsdekbed en kussen. Beide kamers bieden voldoende kastruimte om de kleding op te bergen. Het bijzetten van een babybedje is alleen mogelijk door een ander bed weg te halen.

Badkamer
De mobile home heeft een gescheiden toilet. In de badkamer is een wastafel, douchecabine van 90 bij 90 centimeter en voldoende bergruimte voor handdoeken en toiletartikelen.

Buiten
De chalet is voorzien van een overdekte houten veranda. Op het terras vind je een tuintafel met vijf stoelen, twee ligbedden, een barbecue en wasrek. De tuinset kun je ook in het sympathieke tuintje in de zon plaatsen. Er is plek voor één auto bij de accommodatie.

Internet
Er is geen TV aanwezig maar je kunt wel gratis gebruikmaken van WiFi.

Overig
Dit is een rookvrije accommodatie. Voor koude avonden biedt de elektrische verwarming extra comfort. Huisdieren zijn toegestaan.


 


Neem alvast een kijkje in deze accommodatie

Boekingsinformatie