La Belle Maison

4
Gites.nl logo

La Belle Maison is gelegen in Estaing, een geklasseerde "L'un des Plus Beaux Villages De France" (een van de mooiste dorpen van Frankrijk). Estaing is een middeleeuws dorp en een tussenstop voor pelgrims op weg naar St Jacques de Compostelle in Noord-Spanje. Het dorp heeft een charmante sfeer en met goede restaurants, gezellige bars, koffielounges, bakker, supermarkt en een gemeentelijk zwembad, is het zeker de plek om een zorgeloze vakantie te vieren.
Uw privacy wordt gerespecteerd en tenzij hulp nodig is, wordt u alleen gelaten om te genieten en te verkennen.
U hebt exclusieve toegang tot het herenhuis met al zijn moderne faciliteiten, voorzieningen en comfort waardoor u zich er echt zult thuis voelen. De prachtige zonovergoten privébinnenplaats, net naast de keuken, is perfect om buiten te dineren.
Het huis heeft twee slaapkamers, een met een queensize bed en de tweede slaapkamer die kan worden geconfigureerd voor twee eenpersoonsbedden of een kingsize bed. De hoofdbadkamer met een groot bad en een doucheruimte bevindt zich op het slaapkamerniveau, maar er is ook een toilet op het woon-, keukenniveau.
Het huis is centraal verwarmd, heeft onbeperkt internet en satelliet-tv. Er is een dvd- en cd-speler en er zijn veel dvd's en cd's.
Estaing heeft een bijna mediterraan klimaat. De zomers zijn warm en droog met af en toe regen en onweer.

Boekingsinformatie

Ligging la belle maison

De ligging van "la belle maison" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.