Sous les deux arbres

9
12
Gites.nl logo

Op het voormalig boerderijcomplex is het grote huis ingericht als vakantiehuis. Het biedt ruimte aan maximaal 12 personen. U heeft hier alle privacy en een prachtig weids uitzicht over de heuvels en valleien.
Op de begane grond van het vakantiehuis bevinden zich een ruime hal, een woonkamer, een keuken, een bijkeuken, een slaapkamer voor 2 personen, een badkamer en een toilet.
Op de eerste verdieping bevinden zich nog vier slaapkamers, een grote badkamer met toilet en een ruime hal. Deze vier slaapkamers zijn als volgt ingedeeld:
• 2 grote kamers voor 2 personen met uitbreidingsmogelijkheden naar 3 personen
• 2 kamers voor 2 personen
Het vakantiehuis is van alle gemakken voorzien. De keuken en bijkeuken zijn onder andere uitgerust met een oven, magnetron, senseo apparaat, koffiezetapparaat, vaatwasmachine, wasmachine en een droogtrommel. In de huiskamer staat een televisie waarop de Nederlandse zenders te ontvangen zijn en natuurlijk kunt u beschikken over gratis WiFi. Het huis heeft centrale verwarming.
Het vakantiehuis is zeer smaakvol ingericht en u zult zich hier meteen thuis voelen. Het is de bedoeling dat u thuiskomt.
Rondom het huis kunt u genieten van de prachtige natuur en de rust. Er zijn overal plekjes waar u kunt gaan zitten, in de schaduw of in de volle zon.
Aan de voorkant van het huis vindt u een gezellige binnenplaats en aan de achterkant van het huis zult u versteld staan van het spectaculaire uitzicht, waar u uren kunt vertoeven om hier van te genieten. Daar staat ook een groot rond opzetzwembad waarin u heel wat baantjes kunt trekken en lekker af kunt koelen. Er staat ook een tafeltennistafel en voetbalspel.
In het overdekte tussenstuk kunt u gezellig eten en hier vindt u ook een originele houtgestookte grote broodoven.
Aan de overkant van het huis staan de boomgaard en de moestuin.

Boekingsinformatie

Ligging sous les deux arbres

De ligging van "sous les deux arbres" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.