La Violette - La Caze Gites

10
4
Gites.nl logo

Vakantiehuis La Violette is gebouwd in de helft van een verbouwde Aveyronnaise voormalige schuur, waar je nog veel van de originele details vindt en is een perfecte locatie voor stellen en gezinnen. Je vindt hier alles wat je nodig hebt voor een fantastische vakantie. Je slaapt er heerlijk in lekkere bedden, hebt prachtig uitzicht over de Tarn-vallei vanaf het terras op het zuiden en je kunt er heerlijk zwemmen in het grote zwembad.
Het vakantiehuis heeft een open woonkamer met eethoek en een comfortabele bank en fauteuils, een eettafel en stoelen. Ook vind je er een satelliettv, dvd-speler en dvd's, boeken en spelletjes voor de hele familie. De volledig ingerichte en goedvoorziene keuken heeft een gasstel en een elektrische oven met vaatwasser, magnetron, koel/vriescombinatie, broodrooster en koffiezetapparaat en alle lakens e.d. zijn inbegrepen. We bieden zelfs een koelbox met elementen voor picknicks in de prachtige omgeving! Er is een wasmachine, kledingluchter en een strijkplank en strijkijzer.
Beneden vind je een toilet en wastafel. Boven zijn twee slaapkamers en een badkamer met douche met toilet en wastafel. Een van de slaapkamers heeft zichtbare houten balken met een antiek tweepersoonsbed, het andere is een luchtige slaapkamer met twee eenpersoonsbedden met originele oude details, waaronder een groot raam en balken. Alle bedden hebben luxe dekmatrassen en lakens van Egyptisch katoen. Er zijn ook donzige katoenen handdoeken en strandlakens beschikbaar.
La Violette heeft twee terrassen: een groot gemeubileerd terras op het zuiden, met spectaculair uitzicht en een bbq, perfect voor maaltijden of om gewoon lekker te relaxen, en een klein gemeubileerd terras, ideaal voor een kopje koffie in de ochtend of een aperitief. Gasten van La Violette hebben ook de beschikking over een geweldig zwembad van 11 x 5 met ligstoelen en parasols. Je deelt het zwembad met de bewoners van de andere gite, La Cardabelle.
In de grote tuin kun je spelletjes doen, of gewoon relaxen. Ook is er een jeu-de-boulesbaan en een speelkamer met een tafeltennistafel, andere buitenspelletjes waaronder croquet en kegels. en fietsen voor volwassenen. De tuin en het zwembad hebben geweldig uitzicht van bijna 40 km over de vallei van de Tarn helemaal naar het Lacaunegebergte.
In het huis is Wifi en er zijn parkeerplaatsen naast het huis. Ook voor kinderen is het hier heel leuk, met boeken, dvd's, binnen- en buitenspelletjes waaronder een kinderbadje. Babyspullen zijn ook beschikbaar op aanvraag. Een gul welkomstpakket staat voor je klaar in de gite en ook kunnen we je maaltijden bieden, op reservering, gemaakt door Jon, een voormalige chef, en bezorgd bij jullie in de gite (tegen betaling).

Boekingsinformatie

Ligging la violette - la caze gites

De ligging van "la violette - la caze gites" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.