La Cardabelle - La Caze Gites

9
6
Gites.nl logo

Vakantiehuis La Cardabelle is een comfortabel, ruim en volledig ingerichte gite met 3 slaapkamers waar 6 tot 8 personen kunnen verblijven. Het gebouw was oorspronkelijk een 19e eeuwse schuur in de stijl van de streek de Aveyron. Je vindt in La Cardabelle nog de originele details, maar wel alle comfort die je nodig hebt voor een 21e eeuwse vakantie! Je slaapt hier heerlijk rustig in comfortabele bedden, hebt een prachtig uitzicht vanaf het eigen terras op het zuiden en kunt hier heerlijk zwemmen in het grote zwembad.
Het vakantiehuis heeft een grote woonkamer met eethoek waar gemakkelijk 6 tot 8 mensen aan kunnen zitten, met banken, een fateuil en een heerlijke slaapbank voor 2 extra slaapplaatsen. Ook is er sateliettv, een DVD speler met DVD's, boeken en spelletjes voor het hele gezin. De volledig ingerichte keuken is voorzien van een gaskooktoestel en een electrische oven, vaatwasser, magnetron, koelkast met vriesgedeelte en koffiezetapparaat, en voor alle linnengoed wordt gezorgd. Er is zelfs een koelbox met koelblokken voor een heerlijke picknick in de prachtige omgeving! Ook is er een wasmachine, kledingluchter, en strijkbenodigdheden. La Cardabelle heeft ook een toilet met een wastafel op de benedenverdieping. Boven zijn drie slaapkamers, twee badkamers waarvan een aangrenzend aan de slaapkamer en een separaat toilet. De grote ouderslaapkamer met zichtbare houten balken heeft een antiek tweepersoonsbed bed en kledingkast en een aangrenzende badkamer. De tweede tweepersoonsslaapkamer heeft ook mooie balken en een antiek bed, en verder is er een slaapkamer met een stapelbed. Beide slaapkamers met tweepersoonsbed hebben prachtig uitzicht over de vallei van de Tarn. Het beddengoed is van luxe microfiber en Egyptische katoen. Verder zijn er donzige witte handdoeken en strandlakens.
La Cardabelle heeft een gemeubileerd groot eigen terras op het zuiden met spectaculair uitzicht en een bbq. perfect voor maaltijden, een kopje koffie in alle vroegte of een drankje voor het eten of gewoon om te relaxen. Gasten van La Cardabelle kunnen ook genieten van het heerlijke 11m x 5m zwembad met zonnedek, zonnebedden en parasols, dat gedeeld wordt met de bewoners van de andere gite 'La Violette'. De twee gites hebben een grote tuin waar je heerlijk kunt spelen of gewoon relaxen, een jeu-de-boulesbaan met ballen, een speelkamer met pingpongtafel en andere buitenspelletjes waaronder croquet en kegels, en fietsen voor volwassenen. Het zwembad en de tuin hebben beide geweldig uitzicht van ongeveer 40 km over de vallei van de Tarn tot de bergen van Lacaune.
We provide free wifi and there is parking adjacent to the gite. La Ca e Gites are family friendly with children's books and DVDs, and indoor and outdoor games, including a paddling pool, being provided. Baby equipment, including a travel cot, is also available on request. A generous welcome pack is provided in the gite and we also offer table d'hote meals cooked by Jon, a former chef, and served in the gite.

Boekingsinformatie

Ligging la cardabelle - la caze gites

De ligging van "la cardabelle - la caze gites" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.