Lo Torrilh Secadouiro

10
3
Gites.nl logo

Lo Torrilh Secadouiro is een toren verdeeld over drie etages en is bij uitstek geschikt voor twee volwassenen. Desgewenst kan een kind (op aanvraag kinderbedje aanwezig op slaapkamer ouders); en eventueel kan i.p.v. het kinderbedje een groter futon-matras voor een derde persoon worden geregeld. De toren heeft een eigen oprijlaan met parkeerplaats. Rondom de toren zijn grote terrassen en weides te vinden waar je heerlijk kunt relaxen. De Secadouiro is een voormalige oven toren waar vroeger kastanjes werden gedroogd en brood werd gebakken. De Secadouiro is op haar oude fundamenten herrezen en opnieuw opgebouwd met oorspronkelijke en authentieke materialen, stoere houten balken, massief graniet stenen muren en een dak van met de hand geslagen leisteen. De toren is romantisch en knus en is smaakvol landelijk ingericht en voorzien van alle comfort.
Beneden vind je de keuken met eettafel en de badkamer met douche en toilet. De vloer- en wandtegels zijn handgemaakt en -beschilderd en komen uit de regio; al in de Romeinse tijd werden hier terracotta voorwerpen gemaakt. De tegels met het stoere hout zorgen voor een karakteristieke sfeer. Op de eerste etage vind je een gezellige zithoek, een extra eet- of werktafel en een kleine houtkachel die in de koude maanden voor gezellige warmte zorgt. Hier vind je ook twee openslaande deuren naar het balkon met een schitterend uitzicht over de Aveyron vallei. Op de tweede etage vind je de slaapkamer met een comfortabel bed van 170x200; op verzoek kunnen er i.p.v. het tweepersoonsbed ook twee éénpersoonsbedden geregeld worden. En eventueel kan er een kinderbedje of extra futon-matras worden bijgevoegd. De bedden zijn voorzien van uitstekende binnenvering matrassen en dekbedden.
Ons zwembad ligt magnifiek aan de voet van de toren en is een modern zgn. electrolysebad van 13 x 6 meter; dit is heel vriendelijk voor ogen en huid en zonder de irritaties zoals bij een traditioneel chloor bad. Rondom het zwembad zijn grote terrassen met ligstoelen en parasols en een grote overkapping waaronder je heerlijk kunt eten, lezen en spelletjes kunt spelen. In de hangmatten kan heerlijk de siësta gedaan worden om weer fit te zijn voor de avond. Bij het zwembad is ook nog een barbecue en een pizza oven die gebruikt kunnen worden.

Boekingsinformatie

Ligging lo torrilh secadouiro

De ligging van "lo torrilh secadouiro" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.