Natuurhuisje in Saint aubin le monial

6
Natuurhuisje.nl logo

Onze boerencamping is een natuurlijke groene camping midden tussen de landerijen met 6 ruime plaatsen voor uw tent(en), caravan of camper. Wij verhuren ook basic blokhutten / trekkershutten en twee ingerichte carvans (neem contact met ons op voor de prijzen) voor een ontspannen vakantie. Er is een nieuw sanitair blok met 2 douches, 2 wc's en 2 wastafelruimtes en een afwasblok. Iedere plek heeft electramogelijkheid en is ca 100m2. U mag zelf een mooie plek uitzoeken. Bij dit natuurhuisje is er voldoende ruimte om te ontspannen en te spelen.. Bijna overal heeft de camping wifi ontvangst. Er is een zwembad en ook klein zwembadje voor de kleintjes . U kunt gebruik maken van de zitjes die overal op het terrein staan.

Bijzonderheden natuurhuisje in saint aubin le monial

Contactloos verblijf, Tuinmeubilair, Internettoegang (WiFi), Tuin, Koel-/vriescombinatie, Wasmachine, Internet, Wasmachine (gedeeld met anderen), Tafeltennistafel, Trampoline, Tafelvoetbal, Drinkwater, Sanitaire voorzieningen, Toilet, Douche, Warm water, Elektriciteit, Fietsen beschikbaar (tegen betaling) (x 4)

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in saint aubin le monial

De ligging van "natuurhuisje in saint aubin le monial" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.