Vakantiehuis Montluçon

10
8
Groepen.nl logo

Deze bijzondere woning ligt in de stad Montluçon, een prachtige stad vol met herinneringen aan het verleden. Dit vakantiehuis is gelijkvloers en door de ruime woonkamer doet het zijn naam eer aan.

Vakantiehuis in Frankrijk dichtbij de stad

Je komt binnen in de ruime en sfeervol ingerichte woonkamer met meerdere zitgedeelte. In de woonkamer staat een ruime hoekbank bij de open haard en een rond waterbed waar je heerlijk ontspannen televisie kunt kijken. De open keuken is voorzien van onder andere een gasfornuis, oven, magnetron, afwasmachine en een bar waar u aan kunt zitten. Buiten: Achter in de tuin bevind zich de vierde slaapkamer met een tweepersoonsbed, een tv en uitzicht op de tuin. Deze slaapkamer kan gebruikt worden in de periode van eind mei t/m september.

Samen de omgeving ontdekken

Uniek aan deze locatie is dat deze omgeven is door veel groen, een rustige ligging heeft en dat midden in een stad. Buiten kun je op het terras genieten van de ruime tuin, een tuinset en barbecue zijn aanwezig. Kinderen kunnen zich vermaken op de trampoline en de glijbaan. Een vijver met waterput maken ook deel uit van de tuin.

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Frankrijk 

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantiehuis montluçon

De ligging van "vakantiehuis montluçon" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.