Domaine de La Prade - West Wing

10
6
Gites.nl logo

De West Wing is een volledig op zichzelf staande, goed geïsoleerde gite met eigen ingang. Op de begane grond is er een volledig uitgeruste keuken met een wasmachine, vaatwasser en koel-vriescombinatie. In de zeer ruime woon- en eetkamer (60 m²) treft u nog de originele stenen muren en een prachtige open haard met een marmeren omlijsting. Er zijn banken en een eettafel voor zes personen en een stereo CD / cassette is ook aanwezig.
Dubbele openslaande deuren leiden naar een eigen terras met tuinmeubilair, een barbecue en een geweldig uitzicht over het parklandgoed.
Boven ligt de slaapkamer met een kingsize bed, en de andere twee slaapkamers met twee eenpersoonsbedden. Alle kamers zijn smaakvol ingericht in overeenstemming met de stijl van het huis.
Er is een badkamer met een bad, wastafel en toilet en een grote doucheruimte met een krachtige douche, wastafel en toilet.
De West Wing is apart te huur of kan gehuurd worden in combinatie met de East Wing en / of de Cottage voor die grotere groepen (max. 14 personen).

Boekingsinformatie

Ligging domaine de la prade - west wing

De ligging van "domaine de la prade - west wing" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.