Domaine de la Bade - Gîte Corbières

4
Gites.nl logo

Gîte Corbières is een heerlijk vakantiehuis met een niet te versmaden uitzicht op de vallei van Carcassonne en de Pyreneeën. Deze royale vakantiewoning (gîte) die uitblinkt qua interieur en luxe, heeft een oppervlakte van 94m2 en biedt plaats aan 4 personen.
De gîte heeft een barn chic style inrichting, een fantastisch ingerichte keuken met Nespresso koffiemachine, tv, wireless speaker en zalige bedden met kwaliteit bedlinnen en grote zachte handdoeken.
Grote panoramische terrasdeuren geven toegang tot het ruime privé terras met barbecue, lounge-hoek en een adembenemend uitzicht op het omringende landschap.
Voorzieningen:
- Comfortabele en volledig geoutilleerde keuken met vaatwasser, oven en alle benodigdheden om een heerlijke maaltijd te bereiden
- Bergruimte met wasmachine
- Ruime woon/ eetkamer met een adembenemend uitzicht. Uitgerust met TV met HDMI en USB aansluiting en wireless speaker
- Groot schaduwrijk privé terras met BBQ, dichtbij het zwembad en met prachtig uitzicht op de Pyreneeën
- Twee tweepersoons slaapkamers
- Een badkamer met douche en wastafel
- Separaat toilet
Alle slaapkamers zijn voorzien van comfortabele boxspring bedden - 2 x 90 cm x 200cm.
Overige faciliteiten:
- Zwembad met ligweide
- Gratis Wi-Fi
- Broodservice (meerprijs)
- Table d'hotes - eenmaal per week serveren wij een heerlijk 3-gangen menu voor onze gasten (meerprijs)
- Babypakket met baby bedje, babystoel, babybadje en luiermatras is gratis beschikbaar bij reservering.
Domaine de la Bade:
Domaine de la Bade is een paradijsje! In de buurt van de beroemde stad Carcassonne, hebben Joep & Miranda een traditionele boerderij met oude schuren volledig verbouwd tot vijf moderne “barn chic style” vakantiehuizen (gȋtes) mét zwembad. Met een spectaculair uitzicht op de vallei van Carcassonne en de Pyreneeën is Domaine de la Bade de ideale locatie om lekker te genieten van een ontspannen vakantie in deze charmante regio van Zuid-Frankrijk. Geniet hier van de zonnige terrassen, schaduwrijke hoekjes, het heerlijke zwembad, luie hangmatten, het heerlijke eten, goede wijnen en vooral de ontspannen en informele sfeer waar je je echt thuis kunt voelen.
Ook voor de kinderen is Domaine de la Bade een waar vakantieparadijs. Terwijl u lekker relaxed een boek kunt lezen, is er voor de kinderen lekker veel ruimte om te ravotten en te genieten! Het zwembad, de schommels, de trampolines en het struinen door de velden op het 14 hectare grote domein (zonder nabijheid van drukke wegen) zijn de favoriete bezigheden van onze jongste gasten.

Boekingsinformatie

Ligging domaine de la bade - gîte corbières

De ligging van "domaine de la bade - gîte corbières" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.