Domaine de la Bade - Gîte Cabardès

4
Gites.nl logo

Gîte Cabardès is gelegen op een heuveltop, op een steenworp afstand van de Cabardès wijnregio en met een overweldigend uitzicht op de vallei van Carcassonne en de Pyreneeën. Deze stijlvolle gîte, die uitblinkt qua interieur en luxe, is met z'n 90 m2 is een royaal vakantieverblijf voor gezinnen met kinderen.
De gîte heeft een barn chic style inrichting, een fantastisch ingerichte keuken met Nespresso koffiemachine, tv en zalige bedden met kwaliteit bedlinnen en grote zachte handdoeken.
De Master bedroom (voorzien van verduisteringsgordijnen) is gelegen op de Mezzanine en heeft een en-suite badkamer. Voor de kinderen is er een gezellige kleine slaapkamer, bereikbaar via een “geheime deur”.
Grote panoramische terrasdeuren geven toegang tot het zeer ruime terras en je eigen privé-tuintje met barbecue, ligstoelen en teakhouten tuinset. Vanaf dit heerlijke plekje heb je een adembenemend uitzicht op het omringende landschap. Heb je behoefte aan rust & privacy, je vindt het hier! Zin in gezelligheid? Aan de rand van het zwembad en tijdens het wekelijkse “table d'hôtes” diner ontmoet je mede levensgenieters. Alleen als jij het wilt!
Begane grond:
- Volledig geoutilleerde keuken met oven, magnetron, wasmachine en alle benodigdheden om een heerlijke maaltijd te bereiden
- Zeer ruime woon/ eetkamer (45M2) met een adembenemend uitzicht. Uitgerust met TV en DVD speler
- Privé terras en tuin met BBQ, dichtbij het zwembad en met prachtig uitzicht op de Pyreneeën. Naast een teak tuinset heeft u ook de beschikking over twee privé ligstoelen in uw eigen tuin.
Eerste verdieping:
- Gezellige en zeer ruime “Mezzanine” slaapkamer (28M2) met verduisteringsgordijnen, uitkijkend over de woonkamer met comfortabele box-spring bedden- 2 x 90cm x 200cm.
- Kinderkamer toegangkelijk via een "geheime" deur met twee eenpersoonsbedden.
- Badkamer met douche, wc en wastafel.
Overige faciliteiten:
- Zwembad met heerlijk ruim terras met voldoende ligstoelen en een ligweide
- Gratis Wi-Fi
- Broodservice (meerprijs)
- Table d'hotes (meerprijs)
- Babypakket met baby bedje, babystoel, babybadje en luiermatras is gratis beschikbaar bij reservering.
Domaine de la Bade:
Domaine de la Bade is een paradijsje! In de buurt van de beroemde stad Carcassonne, hebben Joep & Miranda een traditionele boerderij met oude schuren volledig verbouwd tot vijf moderne “barn chic style” vakantiehuizen (gȋtes) mét zwembad. Met een spectaculair uitzicht op de vallei van Carcassonne en de Pyreneeën is Domaine de la Bade de ideale locatie om lekker te genieten van een ontspannen vakantie in deze charmante regio van Zuid-Frankrijk. Geniet hier van de zonnige terrassen, schaduwrijke hoekjes, het heerlijke zwembad, luie hangmatten, het heerlijke eten, goede wijnen en vooral de ontspannen en informele sfeer waar je je echt thuis kunt voelen.
Ook voor de kinderen is Domaine de la Bade een waar vakantieparadijs. Terwijl u lekker relaxed een boek kunt lezen, is er voor de kinderen lekker veel ruimte om te ravotten en te genieten! Het zwembad, de schommels, de trampolines en het struinen door de velden op het 14 hectare grote domein (zonder nabijheid van drukke wegen) zijn de favoriete bezigheden van onze jongste gasten.

Boekingsinformatie

Ligging domaine de la bade - gîte cabardès

De ligging van "domaine de la bade - gîte cabardès" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.