Domaine de la Bade: Gîte Maison Malepère

8
Gites.nl logo

Deze stijlvolle Franse boerderijwoning is gelegen op een heuvel en kijkt uit over de Malepère wijnregio en de vallei van Carcassonne. Deze ruime vakantiewoning (gîte) heeft een oppervlakte van 230m2 en combineert originele elementen met modern comfort. Met 4 ruime slaapkamers, 3 badkamers en veel leefruimte is deze gîte uitermate geschikt voor 8 personen. Grote panoramische terrasdeuren geven toegang tot het privé terras met barbecue en een adembenemend uitzicht op het omringende landschap.
Begane grond:
- Gezellige en zeer compleet ingerichte keuken (33 m2) met vaatwasser, oven, magnetron, koel/vries combi, wasmachine en alle benodigdheden om een heerlijke maaltijd te bereiden
- Zeer ruime woon en eetkamer (56 m2) met een adembenemend uitzicht. Uitgerust met TV en DVD speler
- Badkamer met douche en wastafel
- Separaat toilet
- Privé terras met grote BBQ, dichtbij het zwembad en met prachtig uitzicht op de Pyreneeën
Eerste verdieping - 3 slaapkamers:
- Ruime tweepersoons slaapkamer (22m2) met een mooi uitzicht op de Pyreneeën
- Twee grote tweepersoons slaapkamers (25m2) met plaats voor een extra bed
- Badkamer met douche, wc en wastafel
Tweede verdieping - 1 slaapkamer:
- Een ruime tweepersoons slaapkamer (32m2) met en-suite badkamer en schitterend uitzicht met ruim voldoende plaats voor een extra bed
Alle slaapkamers zijn voorzien van comfortabele boxspring bedden - 2 x 90 cm x 200cm.
Overige faciliteiten:
- Zwembad met ligweide
- Gratis Wi-Fi
- Welkomstmaaltijd (meerprijs)
- Table d'hotes dinermogelijkheden (meerprijs)
- Broodservice (meerprijs)
- Een max. van twee bedden kunnen bijgeplaatst worden om ruimte te bieden aan 10 gasten. € 75,- per bed, per week.
- Kinderpakket met baby bedje, baby stoel, baby badje en luiermatras is gratis beschikbaar bij reservering.
Domaine de la Bade:
Hier vindt u aandacht voor detail, de kleine dingen die een vakantie speciaal maken. Op dit kleinschalige gîte complex, betekent dat vijf geheel ingerichte vakantiewoningen met ruime woonkamers, grote slaapkamers met zeer comfortabele bedden, een zwembad met een fantastisch uitzicht waar u kunt relaxen, lekker een boek kunt lezen of gezellig kunt samenzijn. Zonnige terrassen, schaduwrijke hoekjes, verrukkelijk eten, heerlijke wijnen en boven alles een relaxte en informele sfeer waar u zich echt thuis kunt voelen.
Ook voor de kinderen is Domaine de la Bade een waar vakantieparadijs. Terwijl u lekker relaxed een boek kunt lezen, is er voor de kinderen lekker veel ruimte om te ravotten en te genieten! Het zwembad, de schommels, de trampolines, de ping-pong tafel en het struinen door de velden op het 14 hectare grote domein (zonder nabijheid van drukke wegen) zijn de favoriete bezigheden van onze jongste gasten.

Boekingsinformatie

Ligging domaine de la bade: gîte maison malepère

De ligging van "domaine de la bade: gîte maison malepère" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.