Villa Magnolia

8
Gites.nl logo

Bent u op zoek naar een bijzonder vakantiehuis?
Dit zeggen onze gasten:
"Het huis was fantastisch ..."
"Het huis is prachtig ..."
"Prachtig huis ..."
"Fantastische accommodatie ..."
"Heel mooi en zeer comfortabel huis ..."
"Fantastische woning ... alle mogelijke vereisten gedekt ..."
Is het u door de jaren heen opgevallen dat zelfs in de duurste etablissementen, ze er, hoewel ze comfortabel en functioneel zijn, er vaak een beetje moe uitzien - de tapijten en meubels zijn een beetje versleten; een beetje decoratie en onderhoud te doen enzovoort? Villa Magnolia vindt u dan ook in Puivert, Aude, heel anders!
Het huis is uitzonderlijk goed gemeubileerd en uitgerust volgens de hoge standaarden op het gebied van decoratie, meubels, accessoires, installaties en uitrusting. Uiteraard is het schoon, opgeruimd en comfortabel is, maar je zult het ook mooi vinden en prima geƫquipeerd.
De accommodatie bestaat uit een ruim 19e-eeuws stenen huis, met drie grote slaapkamers (een met doucheruimte / toilet), een grote badkamer, twee grote ontvangstruimten, waarvan een met een houtkachel, nieuw gerenoveerde keuken en wasruimte, apart gasfornuis en oven, koelkast, vaatwasser, wasmachine, magnetron, etc. De grootste slaapkamer is geschikt voor vier personen, in een- of tweepersoonsbedden of in een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden.
Er is gratis WiFi en een 42 inch HDTV met dvd-speler.
Grote muren houden het interieur koel in de zomer en warm in de winter. Er is een grote, goed onderhouden tuin aan de achterzijde met een houtskoolbarbecue, een terras en uitzicht over de velden naar de heuvels erboven.
Het huis biedt plaats aan maximaal acht personen en is ideaal voor gezinnen. Het is gemakkelijk geschikt voor drie stellen, of een mix van volwassenen en kinderen.
De eigenaren, Alan en Marianne, wonen naast de deur en adviseren en helpen u graag om de perfecte vakantie te hebben!

Boekingsinformatie

Ligging villa magnolia

De ligging van "villa magnolia" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.