Tiny-House "La Colombe" bij Le Petit Ermite

2
Gites.nl logo

Informatie vooraf ivm nieuwe regelgeving in Frankrijk vanaf 30 augustus 2021:
Wij laten ons zeer bewust niet injecteren en dat betekent dat wij klantcontact moeten vermijden. U kunt ons middels een bericht aangeven dat u contactloos bij ons een huisje wilt huren. U ontvangt dan een plattegrondje van het terrein en treft dan de sleutel op de deur van het gehuurde huisje. De table d'hôtes is vanaf 30 augustus gesloten.
Le Petit Ermite is een kleinschalige vakantie-accommodatie in de Pyreneeën, waar op het terrein van 2000m2 twee vrijstaande tiny-houses zijn gesitueerd, die een uniek rechtstreeks uitzicht hebben op het oude château van Puilaurens, een van de laatste Kathaarse bolwerken. Dit kasteel staat op de wachtlijst om UNESCO erfgoed te worden en is ook 's nachts een lust voor het oog, het won namelijk de tweede prijs voor de meest mooi verlichte kastelen van Frankrijk. Het terrein grenst aan een oerbos van meer dan 1000 hectare en biedt u een rustgevend uitzicht op de bergen. In het hoofdhuis van de eigenaren is een vegetarische table d'hôtes gevestigd waar u, indien gewenst, enkele avonden in de week kunt aanschuiven voor een diner. De menuprijs ligt tussen de 15 en 25 euro. Er wordt geen ontbijt geserveerd.
"La Colombe" is een gezellig tiny house, dat voorzien is van een tweepersoons bed, zitplek bestaande uit een tafel met twee stoelen, een keukenhoek (met 2-pits kooktoestel en koelkast), en een badkamer met toilet, wastafel en inloopdouche, waar ook een föhn te vinden is. Bedlinnen en handdoeken zijn bij de prijs inbegrepen. Zowel buiten als vanuit het bed, heeft u uitzicht op het château. U heeft beschikking over Wifi. Buiten staan een tuinset en twee heerlijke ligbedden en u kunt ook gebruikmaken van andere zitjes in de tuin, waaronder een hoek met een stenen, vegetarische barbecue.
U kunt uw auto of bus parkeren op het terrein bij de gîte, grote bussen/campers kunnen op korte loopafstand op een parking worden geparkeerd. In het pittoreske dorp bevindt zich op loopafstand een kruidenierswinkel waar u dagelijks vers brood kunt kopen. Zwemmen kunt u in de nabije omgeving, bijvoorbeeld in de natuurlijke wateren van de prachtige Gorges of bij een zwemparadijs dat in de zomer geopend is en op enkele kilometers afstand ligt. Het meenemen van huisdieren is niet toegestaan.

Boekingsinformatie

Ligging tiny-house "la colombe" bij le petit ermite

De ligging van "tiny-house "la colombe" bij le petit ermite" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.