Vakantievilla Port-la-Nouvelle

10
8
Groepen.nl logo

Deze groepsaccommodatie is geschikt voor meerdere gezinnen 👨👩👧👧 Het slaapgedeelte is door een muur in tweeën gedeeld, waardoor ieder een privégedeelte heeft. De villa is geschikt voor 8 volwassenen en 4 kinderen (2 slaapbanken). 

Groepsaccommodatie in Frankrijk nabij de zee

Er is een woonkamer met open keuken, bar en eetgedeelte. Er zijn 4 slaapkamers met tweepersoonsbedden, 2 badkamers met een douche en 2 toiletten, en 2 wastafels. De keuken beschikt over een vaatwasser, magnetron, waterkoker, koelkast, oven, koffiezetapparaat, vriezer, broodrooster, en kookplaat. Het huis beschikt ook over een wasmachine, strijkijzer, privé parkeerplaatsen, en een televisie in de zithoek. Er is een omheinde tuin met twee terrassen, één voor en één achter het huis waar de kinderen zich helemaal kunnen uitleven! Tevens zijn er tuinstoelen, een parasol en een BBQ. Voor de groepsaccommodatie is er voldoende parkeerruimte. Er is WIFI aanwezig, echter is het signaal zwak te noemen.

Genieten aan het strand 🏖

Vlakbij zijn de winkels en het centrum van Port-la-Nouvelle. Hier bevinden zich onder meer een casino en discotheek. Ook zijn er mogelijkheden om te tennissen, fietsen, vissen of bewandel een van de wandelroutes in de omgeving.

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Frankrijk

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantievilla port-la-nouvelle

De ligging van "vakantievilla port-la-nouvelle" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.