Appartement Zeezicht

4
Gites.nl logo

Welkom in ons mooie appartement (voor 1-4 Personen) met panoramisch uitzicht op de Middellandse zee in Narbonne-Plage met balkon in Residence op de 4e en hoogste verdieping op goede stand met lift, Gratis gebruik van Wifi, inclusief overdekte privé parkeerplaats op een met hefboom afgesloten terrein. Het appartement ligt rustig en beschut en is slechts enige loopminuten verwijderd van het Strand, Zee, Centrum met winkels, restaurants en wandelboulevard. Uw ideale vakantiewoning onder de zon!
Entree/hal;
Eetkamer/Salon met volledig uitgeruste keukenhoek voorzien van elektrische kookplaat, magnetron, koelkast, WASMACHINE, TV, waterkoker, toaster, koffiezetapparaat, strijkplank met strijkbout, ventilator, ronde eettafel met 4 design stoelen, zit/slaapbank eenvoudig als een 2-persoons bed uit te klappen voor de derde en vierde persoon, glazen schuifpui dat toegang geeft tot het
Balkon met tuinmeubilair en parasol. Elektrisch bedienbaar rolluik sluit het balkon af van het woongedeelte;
Slaapkamer met een 2-persoons boxspring bed (140 x 190 cm) en voldoende kastruimte en een staande ventilator;
Doucheruimte met wc en wastafel.

Boekingsinformatie

Ligging appartement zeezicht

De ligging van "appartement zeezicht" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.