L'Olivier

9.5
8
Gites.nl logo

L'OLIVIER is een luxe landhuis, onlangs gerestaureerd en heerlijk ruim met meer dan 200 vierkante meter; 4 slaapkamers en 3 badkamers verdeeld over twee verdiepingen. L'Olivier heeft zowel een open haard als een houtkachel. Centrale verwarming (alleen nodig voor de wintermaanden). Het grote overloopzwembad (7x15 meter) wordt gedeeld met twee andere kleinere gîtes; er zijn 3 aparte loungeruimtes voor een maximale bezetting van 15 gasten. We tellen 8 gasten voor L'Olivier plus in totaal maximaal 7 voor de twee kleinere huizen. We zorgen voor een gedesinfecteerde en schone leefomgeving en het terrein is groot (8,5 hectare), er is voldoende veilige ruimte en privacy.
Begane grond :
Woon- / eetkamer (50 vierkante meter) met een spelonkachtige open haard en een houtkachel. Satelliet-tv en dvd-speler. De muren werden op de originele manier hersteld ('pierres apparantes'). Comfortabele stoelen, tuinmeubilair en een Weber barbecue.
Een glazen veranda biedt uitzicht op het bos en kan worden gebruikt als speelkamer voor kinderen, een rustig toevluchtsoord of een kantoor aan huis.
Onafhankelijke grote landelijke keuken (16m2) volledig uitgerust met vaatwasser, magnetron, kookplaat, oven en een koelkast / vriezer, Nespresso en Senseo machines. Selectie van verse keukenkruiden die bij de keukendeur groeien.
Slaapkamer op de begane grond met queen-size bed (160 × 200) en antieke kledingkast - en prachtig uitzicht op de bossen.
Moderne badkamer met vloerverwarming, toilet en Italiaanse douche, volledig toegankelijk voor gehandicapten.
Traditionele vloertegels en palomino-pleinen, kleine wastafel gemaakt van lokaal marmer.
Apart toilet in de hal.
Eerste verdieping:
Ruime overloop met stenen muren ('pierres apparantes') en uitzicht op het bos. Traditionele houten vloer overal.
Hoofdslaapkamer (20 vierkante meter) met een indrukwekkend Virginian hemelbed (190x220), antieke tafel, stoelen en kledingkast. En suite badkamer met antieke marmeren wastafel, ruime douche, toilet en wasmachine en droger.
Familie slaapkamer (18 vierkante meter) met queensize bed (160 × 200) en Art Deco kledingkast, bureau en stoelen, kinderbedje of wieg voor kleine kinderen indien nodig.
Vierde slaapkamer (16 m²) met twee eenpersoonsbedden (90x190), stoelen en commode.
Luxe ruime moderne badkamer met douche, ligbad, dubbele wastafel en toilet - en een schitterend uitzicht over het bos en de weilanden.

Boekingsinformatie

Ligging l'olivier

De ligging van "l'olivier" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.