Pastel

9
4
Gites.nl logo

Deze stijlvolle tent staat in een weiland in het prachtige landschap van de Lauragais, een onontdekte hoek van Frankrijk tussen Toulouse en Carcassonne en biedt een werkelijk unieke vakantie. De tent is een van de tenten op ons terrein. Hier worden een moderne stijl en de rust van de natuur samengebracht. Er zijn geweldige panoramische ramen die voor natuurlijk licht zorgen en dakramen om 's nachts naar de sterren te staren. U kunt genieten van het buitenleven met alle comfort van binnen.
Er is voldoende ruimte voor het hele gezin in de twee slaapkamers, een met een tweepersoonsbed, de andere met een stapelbed of twee aparte bedden, allemaal opgemaakt met beddengoed van biologisch katoen, beide met verduisteringsgordijnen voor een goede nachtrust.
De maaltijden kunnen zowel binnen als buiten samen worden genoten. De eettafel en zithoek met comfortabele bank kijken uit over de velden. Je hebt de beschikking over een privé-doucheruimte en toilet met vloerverwarming voor een warme douche, zelfs in de koudere maanden. De privékeuken is geschikt om heerlijke maaltijden te maken, geïnspireerd door de fantastische lokale markten en ambachtelijke producenten. Hij is van alle gemakken voorzien met een combimagnetron, gaskookplaat en koelkast.
De tent heeft een prachtig houten terras, omringd door de wilde bloemenweide, de perfecte omgeving om te zitten, te ontspannen en te genieten van het uitzicht.
Er is een gedeeld verwarmd buitenzwembad, een kinderspeelplaats, spelletjes en een kleine winkel op het terrein voor benodigdheden en lokale producten. De schaduwrijke schuur heeft ruimte om te eten, drinken en zich te mengen met andere gelijkgestemde reizigers. Dit is geen camping in de traditionele zin van het woord.

Boekingsinformatie

Ligging pastel

De ligging van "pastel" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.