Nature's Pace Holidays - Corbières

9
8
Gites.nl logo

Corbières is onze grootste gite met een tweepersoonsslaapkamer, een tweepersoonsslaapkamer en twee eenpersoonsbedden beschikbaar op een mezzanine. Het heeft veel karakter omdat het is gebouwd in de voormalige stallen. Het heeft een grote privétuin en veel ruimte binnen met aparte keuken, woonkamer en eetgedeelte binnen.
We kochten ons huis, Domaine La Castagne in april 2019 met als doel om Nature's Pace Holidays te creëren om mensen te helpen delen in de schoonheid en rust van Domaine La Castagne en het prachtige landschap van Lauragais. We vonden dat 'au temps de la nature' perfect beschrijft wat we proberen te bereiken, we willen mensen tijd geven:
Tijd om contact te maken met de natuur
Tijd om verbinding te maken met de regio
Tijd voor elkaar
In dit relatief onontdekte deel van Zuidwest-Frankrijk op slechts 45 minuten van Toulouse biedt het vakantiehuis de rust die je nodig hebt.
Op het terrein zijn nog drie gites, gevestigd in een verbouwde stenen boerderij en bijgebouwen .
De gites delen een verwarmd zwembad, een wilde weide, een speelplaats voor kinderen en een petanquebaan. Comfortabele interieurs met privé-tuinen en terrassen met barbecues om buiten op de warme zomeravonden buiten te eten. Een plek om te ontspannen en te ontspannen. Domaine La Castagne is ons thuis, dus we zullen er zijn om u te helpen met uw vragen en om u te helpen uw verblijf te maken wat u wilt.
De keukens zijn uitgerust om u te helpen optimaal te profiteren van de lokale ingrediënten. Badkamers met douche, schone handdoeken en opgemaakte bedden voor uw aankomst. Voor 2020 hebben we ook een kleine winkel op het terrein voor wat essentiële items, evenals veel lokale producten, waaronder wijn, kaas, bier, jam en olijfolie.
Er zijn veel buitenruimtes, comfortabele stoelen in onze schaduwrijke schuur en een apart afgesloten terras om een boek te lezen of te genieten van een glas wijn.
We hebben ook tal van spellen en activiteiten voor jong en oud: Jenga, badminton, bordspellen, tafeltennis, petanque, trampoline en glijbanen.

Boekingsinformatie

Ligging nature's pace holidays - corbières

De ligging van "nature's pace holidays - corbières" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.