Nature's Pace Holidays - Minervois

6
Gites.nl logo

Minervois is een familiegite met veel ruimte en een privétuin. Er is een grote slaapkamer op de begane grond, een slaapkamer op de bovenste verdieping en een mezzanine met twee eenpersoonsbedden. De begane grond is een ruime open ruimte met woonkamer, eetkamer en keuken met grote deuren naar het gazon en de ingang naar het zwembad.
Ons doel is om mensen te helpen delen in de schoonheid en rust van het domein en het prachtige landschap van Lauragais. Hier vind je:
Tijd om contact te maken met de natuur
Tijd om verbinding te maken met de regio
Tijd voor elkaar
In dit relatief onontdekte deel van Zuidwest-Frankrijk op slechts 45 minuten van Toulouse biedt het vakantiehuis de rust die je nodig hebt.
Op het terrein zijn nog drie andere gites, gevestigd in een verbouwde stenen boerderij en bijgebouwen .
De gites delen een verwarmd zwembad, een wilde weide, een speelplaats voor kinderen en een jeu-de-boulesbaan. Comfortabele interieurs met privé-tuinen en terrassen met barbecues om buiten op de warme zomeravonden buiten te eten. Een plek om te ontspannen. We zijn in de buurt om u te helpen om uw vakantie tot een succes te maken.
De keukens zijn uitgerust om u te helpen optimaal te profiteren van de lokale ingrediënten. Badkamers met douche, schone handdoeken en opgemaakte bedden voor uw aankomst. We hebben ook een kleine winkel op het terrein voor wat essentiële items, evenals veel lokale producten, waaronder wijn, kaas, bier, jam en olijfolie.
Er zijn veel buitenruimtes, comfortabele stoelen in onze schaduwrijke schuur en een eigen terras om een boek te lezen of te genieten van een glas wijn.
We hebben ook tal van spellen en activiteiten voor jong en oud: Jenga, badminton, bordspellen, tafeltennis, je-de-boules, een trampoline en glijbanen.

Boekingsinformatie

Ligging nature's pace holidays - minervois

De ligging van "nature's pace holidays - minervois" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.