Villa Mimarmel

10
6
Gites.nl logo

Vakantiehuis Mimarmel is een eigentijdse villa, helemaal op de begane grond, gelegen aan het eind van een doodlopend weggetje met 16 gelijksoortige huizen, op maar 5 minuten lopen van het centrum of het leuke dorpje Ginestas.
Via de voordeur kom je in de hal, met een garderobe aan de rechterkant, in de lichte en ruime woonkamer met twee paar openslaande deuren naar een overdekt terras en de tuin.
De woonkamer is modern en comfortabel gemeubileerd, met veel ruimte voor 6 gasten. De goed uitgeruste keuken met ontbijtbar is ideaal om een kleine snack klaar te maken of een lekkere maaltijd. Naast de ontbijtbar is er ook een grote eethoek met tafel en 6 stoelen.
Een deur vanaf de woonkamer leidt naar de gang waar 3 slaapkamers en de belangrijkste badkamer liggen. De grootste slaapkamer heeft een comfortabel super kingsize bed en heeft een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet. De tweede slaapkamer heeft twee enkele bedden die eventueel aaneengeschoven kunnen worden tot een groot tweepersoonsbed en een handige wastafel. De derde slaapkamer heeft ook twee enkele bedden. Alle slaapkamers zijn in 2016 voorzien van nieuwe bedden, meubels en zachte kussens...
Via de openslaande deuren in de woonkamer kom je op een schaduwrijk terras met zes zitplaatsen, dichtbij de ingebouwde barbecue. Een door leidt vanaf het terras naar het zwembadhuisje, waar je een wasmachine vindt en een extra koelkast met vriezer (ideaal voor drankjes aan het zwembad en Franse kazen!).
Aan de zuidkant van de woonkamer en terras ligt het zwembad te glinsteren en het hele jaar door is er een palet aan kleuren in de Mediterrane tuin. Ga lekker liggen op een van de zonnebedden en geniet van de zon en het zachte klokgelui vanuit de klokkentoren van de dorpskerk in de verte.

Boekingsinformatie

Ligging villa mimarmel

De ligging van "villa mimarmel" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.