Le Grand Mur

9.8
2
Gites.nl logo

Vakantiehuis Le Grand Mur is een eigentijds huis, opgetrokken uit natuursteen en hout, ligt aan de rand van een gehucht, een heel stille plek, waar de lucht zuiver is en in de zomer de krekels klinken vanuit de acacia's en cipressen. gelegen tussen kleinschalige wijngaarden en heuvels, de uitlopers van de Pyreneeën. Het vakantiehuis is omringd door grote tuin,met fruitbomen,moestuin,schildersatelier . Ruimte en vergezicht zijn gegarandeerd.
De gîte bestaat uit een grote leefruimte met openslaande deuren (37m2), met volledig ingerichte keuken, tv,douche,apart toilet ,hal, eethoek en een aparte slaapkamer (22m2). In de leefruimte staan comfortabele fauteuils. .In de slaapkamer staat een tweepersoonsbed met goed matras. In de leefruimte staan fijne zitstoelen en een eenpersoons bed, ook te gebruiken als relaxbank.inclusief beddengoed.
De modern uitziende ruimtes zijn hoog, licht en koel in de zomer . De vloer in de leefruimte is van natuursteen uit de nabijgelegen groeve en de slaapkamer heeft een houten vloer. Er is een overdekte buitenruimte (12m2) en een buitenterras met zon en schaduwplekken. Prachtig uitzicht over de tuin met fruitbomen,romaans kerkje en de omringende heuvels.Zonnebed en buitenstoelen aanwezig.Er is een prive parkeerplaats en de tuin van 4000m2 is omheind.
Aanwezig: oven,magnetron,vaatwasser,tv,wifi,beddengoed. Graag zelf badhanddoeken meenemen.
Honden zijn welkom. De gite is rookvrij.
1x per week komt de bakker en 2x per week komt de slager langs op het dorpspleintje.
Op 2 km.afstand is een goed restaurant. Op 11 km. supermarkten in Limoux en Couiza. Op zondag de fameuze biologische, hippiemarkt in Esperaza.

Boekingsinformatie

Ligging le grand mur

De ligging van "le grand mur" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.