Maison de la Roche upper gite 2

4
Gites.nl logo

Vakantiehuis Maison de la Roche is een echt thuis met alles wat je nodig hebt en zelfs meer. De kamers, gevestigd in een voormalige oude schuur, zijn ruim en luchtig en hebben veel van hun oorspronkelijke karakter en charme behouden. Het huis is sympathiek ingericht en gemeubileerd. Er zijn twee slaapkamers (een met twee eenpersoonsbedden en een met een tweepersoonsbed) een gedeelde ruime badkamer met grote krachtige douche. Gezellige bank met televisie en DvD-speler (dvd's aanwezig). Grote eetkeuken, uitgerust met oven en 4-pits kookplaat, broodrooster, waterkoker en koffiezetapparaat. In de zomer kun je een duik nemen in het zwembad aan het einde van een dagje uit en 's avonds in de tuin zitten met een fles wijn van een van de lokale wijngaarden. Er is plaats voor 4/5 personen.
Als je het leuk vindt, kunnen we een wijnproeverij voor je organiseren, een verwendag in het comfort van je eigen gite en een kookcursus - als je tenminste nog tijd over hebt tussen uitstapjes maken en eten!

Boekingsinformatie

Ligging maison de la roche upper gite 2

De ligging van "maison de la roche upper gite 2" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.