Pourquoi Pas

5
Gites.nl logo

Bent u op zoek naar een fijn vakantie-adres waar u heerlijk kunt ontstressen, in een decor waar natuur en cultuur de hoofdrol spelen, dan is ons vakantiehuis in Zuid Frankrijk wellicht wat voor u.
In het mooie, mediterrane landschap van het departement Aude ( regio Occitanie) ligt ons sfeervolle en knusse vakantiehuis POURQUOI PAS ; een karakteristiek Frans dorpshuis midden in de prachtige natuur van de Corbières.
Het huis is verrassend ruim, licht en van alle gemakken voorzien. En ondanks dat het in een dorpje ligt, heeft u in en rond het huis volop privacy.
Vanaf het dakterras kijkt u eindeloos uit, onder andere over de wijnvelden met de heuvels van de Aude op de achtergrond.
Als u de voordeur uitstapt, staat u in zo'n typisch zuidfranse dorpsstraat, smal, omzoomd met oude huizen, maar binnen 1 minuut loopt u in de natuur en tussen de wijnstokken.
Pourquoi Pas (3 etages , 115 m2) heeft een terras / tuin op begane grond, een balkonnetje op de eerste verdieping en als klapstuk het dakterras met prachtig uitzicht over de heuvels van de Aude.
Het huis heeft 2 woonkamers. Een uitgevend op het tuintje aan de achterzijde en 1 op de 1e verdieping aan balkonzijde. Daarnaast zijn er 2 slaapkamers en een 'loungeroom' grenzend aan het dakterras, een badkamer met ligbad , een 2e toilet en een gezellige ruime keuken. Een ruim trappenhuis met prachtige eikenhouten trap verbindt de 3 verdiepingen.
De woning , geschikt voor 5 personen , is sfeervol en comfortabel ingericht (oa wasmachine, ligbad, tv) . Alle leefruimte zijn voorzien van elektrische verwarming ; in de woonkamer staat tevens een houtkachel.

Boekingsinformatie

Ligging pourquoi pas

De ligging van "pourquoi pas" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.