"The Old Winery Canet D'Aude"

8
Gites.nl logo

Grote vakantiewoning in zuid-Frankrijk. Geschikt voor 4-8 verwarmd zwembad, stranden in de buurt.
"THE OLD WINERY CANET D'AUDE" bestaat uit een recent gerestaureerde sympathieke gîte van 350 m2, 200 jaar oude wijn- en brandewijnfabriek en opslagplaats.
Dit zeer speciale vakantiehuis is geschikt zijn voor families of groepen die een historisch huis waarderen, maar met alle moderne gemakken.
De accommodatie biedt ruime accommodatie voor 8 volwassenen / kinderen in 4 tweepersoonskamers met opsplitsbare bedden + baby's in babybedjes.
The Old Winery ligt aan de rand van het bloeiende dorp Canet d'Aude (11200) en is toegankelijk via een privé-oprit door de eigen wijngaard, velden en appelboomgaard.
Aan de voorkant van het huis is een verhoogd houten terras boven een beekje met forellen - Je kunt hier heerlijk eten aan de buitentafel maar het is ook een zonneterras met ligbedden en een zonnescherm. Ook is er een speelruimte met uitzicht over het zwembad, de BBQ, buitenkeuken, de grote tuin, de wijngaarden en de prachtige bergen in de verte.
Er is directe toegang tot 11 hectare aangrenzend land waar paarden rustig grazen en paadjes waar je kunt wandelen en fietsen.
Het huis heeft een eigen zwembad (goed om af te koelen op die zeer hete zomerdagen) op het verhoogde houten terras met verreikende uitzichten.
Vanaf het terras is er een grote open moderne keuken die toegankelijk is via twee sets openslaande deuren.
Binnen staat een traditionele houten eettafel met rieten stoelen voor 8 personen. Je kunt deze tafel aanschuiven bij de buitentafel.
De onlangs volledig gerenoveerde landelijke keuken in Franse stijl is uitgerust met een grote koelkast / vriezer in Amerikaanse stijl, een 5-pits gaskookplaat met afzuigkap en een elektrische oven met dubbele timer van Smeg, nieuwe vaatwasser, een 28 inch witte satelliet- en technologievriendelijke flatscreen-tv, DVD-collectie + alle gebruikelijke kookgerei en apparatuur van hoge kwaliteit.
We hebben een 'Honesty Wine Cellar', zodat u kunt genieten van een selectie van de allerbeste wijnen van de Languedoc-regio. Gewoon noteren wat je hebt gebruikt.
Naast de keuken ligt de bijkeuken met wasmachine / strijkijzer / strijkplank, droogrek, grote gootsteen en toilet.
Boven is een ruime open zithoek met vaste tv aan de muur met NETFLIX in alle talen. Hier kun je met de juiste verbindingskabel gestreamde films afspelen vanaf je iPad / laptop enz.
Er is een L-vormige uittrekbare Sofa en Designer Barcelona Chair die iedereen de ruimte biedt om te ontspannen.
Er is een Monopoliespel en een verzameling hedendaagse boeken.
Toegang tot balkon, met een tafel en stoelen met een indrukwekkend uitzicht over de tuinen en daarbuiten.
Binnen, toegankelijk via dubbele eiken schuifdeuren, is de hoofdslaapkamer met zijn zeer trendy eigen badkamer, inloopdouche, dubbele wastafels en toilet - Deze kamer heeft ramen die uitkomen op het buitenbalkon.
Boven op de tussenverdieping zijn er nog 3 aparte slaapkamers met een gedeelde doucheruimte voor het hele gezin met dubbele wastafels en toilet.
Let op: de bovenste verdieping (alleen slaapkamer mezzanine) heeft 'Pay as you go' airconditioning en elektrisch bedienbare Velux ramen voor extra licht en ventilatie.

* Opmerking voor gasten - De airconditioning werkt effectief met de buitenramen en de deur gesloten. Het is een 'Pay as You Go', zodat u het zo veel of zo weinig kunt gebruiken als u wilt. De eigenaren zullen u bij aankomst adviseren hoe u deze het beste kunt gebruiken.
De ontwerpstijl is traditioneel Frans maar met een eigentijds chique pakhuis- / loftgevoel.
Buiten op de harde ondergrond is er voldoende beveiligde parkeergelegenheid voor meerdere voertuigen.
De tuin heeft een apart BBQ-gebouw en een schommel voor jonge kinderen.
Op het terrein staat een grote mobiele pingpongtafel.
'The Old Winery Canet' maakt deel uit van een voormalig wijndomein. Op het terrein staat een tweede huis, 'Le Manoir De Canet D'Aude' dat geschikt is voor grotere familiegroepen van maximaal 16 extra personen of 22 in totaal als beide panden samen worden gehuurd.

Boekingsinformatie

Ligging "the old winery canet d'aude"

De ligging van ""the old winery canet d'aude"" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.