"Le Manoir de Canet D'Aude"

14
Gites.nl logo

Dit grote huis heeft 10-17 slaapplaatsen. Verwarmd zwembad, stranden in de buurt. Het is geschikt voor 14 volwassenen max en 3 max extra uitklapbedden op aanvraag voor kinderen indien nodig tegen een kleine meerprijs.
Le Manoir is een volledig onlangs gerenoveerd en imposant Belle Epoque herenhuis.
Op het terrein staat een tweede huis voor 8 personen. De twee huizen kunnen ook samen worden gehuurd.
Aan de achterzijde ligt een grote schaduwrijke tuin en een groot nieuw zwembad (met kinderbeveiliging) en zonneterras.
Het huis is volledig gerenoveerd en heeft zijn oorspronkelijke karakter behouden, maar met moderne en praktische voorzieningen.
Er is 550 vierkante meter flexibele accommodatie die perfect geschikt is voor grotere groepen of 1-4 gezinnen.
Het huis zit veilig achter prachtige gietijzeren poorten, met een imposante façade van zandsteen, evenals de grote gebogen trap en balustrade die naar het architectonische balkon en terras aan de voorzijde leidt.
Dit terras kijkt uit op een ommuurde binnenplaats en een grote barbecueruimte, ingericht met lichte, eigentijdse, traditionele Franse tafels en stoelen in caféstijl.
Zware houten deuren openen naar de hoofdingang, met zijn marmeren trap en muren die nog steeds zijn weergegeven in de originele handgeschilderde trompe-l'oeil uit 1830, die een verouderd marmereffect geven.
Aan weerszijden van de hal zijn dubbele deuren die uitkomen in twee grote comfortabele kamers (salon en eetkamer), elk met hoge plafonds, compleet met sierlijsten, kroonluchters en marmeren open haarden.
Wifi-toegang is vanaf dit punt overal in huis beschikbaar.
Middelpunt is de onlangs opnieuw ingerichte eetkamer en de volledig uitgeruste keuken in Franse stijl. Openslaande deuren geven toegang tot een terras met meerdere tafels die kunnen worden verplaatst en samengevoegd of verplaatst.
Vanaf het balkon aan de voorzijde heeft u uitzicht over het nieuwe zwembad, het zonneterras, de parktuin met zijn ondiepe beek en tal van volwassen schaduwrijke fruitbomen.
Op de eerste verdieping zijn er vier goed geproportioneerde luxe slaapkamersuites, allemaal met tweepersoonsbedden, die gemakkelijk kunnen worden opgesplitst in twee eenpersoons - elke kamer heeft een eigen badkamer met een regendouche en dubbele wastafels, afhankelijk van de ruimte.
Twee extra ligbedden kunnen worden uitgeklapt en geplaatst in de grootste kamers voor jongere kinderen + Er zijn 2 draagbare kinderbedjes en 2 kinderstoelen.
Op de bovenste verdieping zijn nog drie slaapkamers en een groot gedeeld toilet, doucheruimte met dubbele wastafels - een van de slaapkamers is ingericht als een niet-deelbare tweepersoonskamer, de volgende als een deelbare tweepersoonskamer en de laatste als een twee- / driepersoonskamers.
Op de benedenverdieping is een moderne klassieke Franse keuken met satelliet-tv en toegang tot de binnenplaats aan de buitenkant, naast de deur is de goed gevulde 'Honesty Wine Cellar' en bijkeuken met wasmachine en droogfaciliteiten.
Naast de keuken is 'The Games Room' - met een pooltafel, bar-stijl tafelvoetbal en full size pingpongtafel - Yippie!
Een ondiepe beek vervoert allerlei kleine vissen door de achtertuin, waardoor je kunt vissen met hengel of een emmer (kinderen).
Op het terrein zijn beschutte hoekjes om een goed boek te lezen of gewoon lekker te chillen in de hangmat of op een van de verschillende terrassen als je eens een dagje thuis wilt blijven.
Er is voldoende parkeergelegenheid aan de overkant van de weg.
* Een optionele airconditioning Pa

Boekingsinformatie

Ligging "le manoir de canet d'aude"

De ligging van ""le manoir de canet d'aude"" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.