L'Onida

2
Gites.nl logo

Aan de rand van een mooi, rustig dorpje ligt deze ruime en modern ingerichte studio/appartement, deel van het huis van de eigenaren, met gezamenlijk gebruik van het zwembad.
Met eigen terras en een (gemeenschappelijke) grote tuin rondom.
De gite bestaat uit een ruime woon-/slaapkamer, alles op de begane grond, een aanliggende badkamer met douche/toilet en een ruime keuken (met inductiekookplaat, oven, waterkoker, koffieapparaat, Senseo, eierkoker, koelkast met vriesvak)
De gite is rustig gelegen en op het terras (dat bechut ligt op het zuiden) kun je zelfs in het vroege voorjaar of late najaar nog heerlijk beschut zitten.
In het dorp is een zogenaamde "superette", waar je in principe alles kunt krijgen. Grotere winkels bevinden zich op 10 minuten rijden afstand, in Lézignan..
De beroemde Cité van Carcassonne en de golfbaan van St. Hilaire bevinden zich op ca. 40 min. rijden afstand.
Boutenac is een rustig dorp met ca. 600 inwoners, die voornamelijk leven van de wijnbouw. De wijnen van dit terroir kunnen overal geproefd worden en je zult vaststellen, dat ze heerlijk zijn!
Bezienswaardigheden als de Cité van Carcassonne, Narbonne, het Canal du Midi, Minerve, Lagrasse, de vele Catharenkastelen zoals Peyrepertuse, Queribus en Puylaurent liggen op een half uur tot een uur rijafstand. De stranden van de Middellandse Zee. zijn binnen 3 kwartier bereikbaar.
Zwemmen kan men behalve aan de zee ook in de dichtbij gelegen rivier de Orbieu zoals in Ribaute of in Lagrasse, en in het zwembad van Lézignan of Narbonne.

Boekingsinformatie

Ligging l'onida

De ligging van "l'onida" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.