Maison Bize

9
4
Gites.nl logo

Dit historische, 200 jaar oude, helemaal gerestaureerde dorpshuis ligt in een romantisch middeleeuws dorp aan de rivier, omgeven door wijngaarden en op een steenworp afstand van de Middellandse Zee.
Buiten vind je een klein schaduwrijk terras met een cafétafel en stoelen bij de 2e slaapkamer en een groot, zonnig terras op de bovenste verdieping met buitenmeubels en een barbecue.
De rivier de Cesse stroomt door het dorp en biedt een idyllische zwemgelegenheid met een strandwacht voor de zomermaanden, gelegen op slechts 2 minuten lopen van het huis.
Je vindt hier alles wat je nodig hebt voor een perfect verblijf, waaronder een grote gebogen OLED-televisie en snel glasvezelinternet.
Dit huis heeft 2 slaapkamers biedt comfortabel plaats aan 4 personen. Indien nodig is er nog een grote slaapbank in de zitkamer beschikbaar.
Het dorp is goed uitgerust met een verscheidenheid aan restaurants, een bar met afhaalmaaltijden, een mini-supermarkt, twee bakkerijen en nog veel meer.

Boekingsinformatie

Ligging maison bize

De ligging van "maison bize" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.