Le Conte du Graal

2
Gites.nl logo

Le Conte du Graal is een vrijstaand vakantiehuis met eigen poort en tuin, geschikt voor maximaal 2 volwassenen. Het is een heerlijk thuiskomen in de gite, na een lange dagtocht of een dagje strand. We hebben geprobeerd een gezellige, huiselijke sfeer te creëren, met moderne gemakken, zodat uw vakantie in alle seizoenen zal slagen. De cottage heeft een ruime tuin met een fijn terras met barbecue. Er is een zitje om 's avonds heerlijk buiten te dineren, en er zijn vier stoelen en twee ligbedden om lekker te relaxen. Indeling: Er is een aparte slaapkamer met twee bedden (kunnen worden opgemaakt als tweepersoonsbed of als twee aparte bedden: 2 x 90 bij 2 m of 1.80 bij 2 m), een badkamer met douche, toilet en wastafel, een volledig ingerichte keuken met afwasautomaat, wasmachine, koelkast, 4-pits gasplaat, Senseo machine en koffiezetapparaat, waterkoker en combi-magnetron-oven, een comfortabele eethoek en een lekkere zithoek met tv, dvd/cd-speler (Nederlandse zenders - satelliet).
Het uitzicht vanuit de woonkamer en vanaf het terras is schitterend. U kijkt namelijk op de eerste hoge bergen van de Pyreneeën. De verblijfplaats, Belvianes-et-Cavirac, staat namelijk bekend als de Poort naar de Pyreneeën. In een waaier om de vakantiewoning liggen prachtige gebieden, en door zijn centrale ligging kunt u tijdens uw vakantie zowel van de kust, de bergen, de cultuur en de gastronomie genieten.

Boekingsinformatie

Ligging le conte du graal

De ligging van "le conte du graal" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.