Les Reves

6
Gites.nl logo

Dit vakantiehuis in Frankrijk, Les Reves, is een ruime gîte met drie slaapkamers, geschikt voor maximaal 6 personen, met een groot zwembad, een bubbelbad, terrassen, een zomerkeuken en een groot terrein, aan de rand van het aantrekkelijke dorp Arques. De gite ligt op een rustige locatie, maar toch op maar 5 minuten lopen van het dorpscentrum met bakker, bar / restaurant, postkantoor, manege, speeltuin, tennisbaan en voetbalveld. Zelfs een Katharenkasteel ligt op minder dan 1 km afstand.
De twee grote slaapkamers boven hebben allebei een eigen badkamer. Beneden is er ook een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een grote badkamer. De keuken is kwaliteitsvol ingericht met oven, kookplaat, magnetron, koelkast met vriesvak, vaatwasser en wasmachine en de comfortabele woonkamer heeft twee banken, satelliet-tv en een dvd-speler. Tijdens de koelere maanden zorgt de houtkachel voor een gezellige sfeer. Openslaande deuren leiden naar de patio buiten, met zitplaatsen en een barbecue, die uitzicht biedt over het veld naar het dorp. Een traphekje, reisbedje en stoelverhoger voor kleine kinderen kunnen worden verstrekt.
De gite bevindt zich op een hectare grond met veel ruimte voor kinderen om rond te rennen. Het 9 x 5 m zwembad wordt gedeeld met ons en onze twee dochters. De hot tub bevindt zich naast het zwembad en heeft een groot overdekt gedeelte. Er is ook een tafeltennistafel, fietsen, een gigantische jenga, darts en jeu de boules waar gasten gebruik van kunnen maken.
We zien je graag hier tegemoet.
Let op, we hebben twee honden.

Boekingsinformatie

Ligging les reves

De ligging van "les reves" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.