Chateau de la Motte

10
17
Gites.nl logo

Chateau de la Motte is een zeer Frans vakantiehuis van een Engelse eigenaar. Het is ruim en comfortabel, warm en gezinsvriendelijk; een heerlijke plek met een speciaal gevoel. Ook geweldig in de winter met centrale verwarming en grote open haarden.
Op de begane grond is een grote salon en drie andere zitkamers, twee met televisies en een kleine bibliotheek van ongeveer 800 boeken. De keuken, met een grote open haard, is een genot om te koken en geweldig om 's avonds samen te eten. De vier grote slaapkamers zijn groot en comfortabel en hebben fauteuils of banken. Chateau de la Motte heeft karakter dat met de jaren komt, nog niet aangetast door zijn moderne gemakken.
ZITKAMERS: Op de begane grond bevindt zich een grote salon, waar 15 personen comfortabel kunnen zitten, twee kleine zitkamers, een bibliotheek en een speelkamer waar men kan lezen, televisie kijken of wat lawaai maken zonder iemand lastig te vallen.
KEUKEN: De tafel in de keuken kan uitgebreid worden tot 10 zitplaatsen. De grote keuken bestaat uit drie delen: een kook- en eetgedeelte met een enorme open haard waarboven kan worden gegrild; een afwasruimte waar borden en glazen worden bewaard, met een dubbele gootsteen, twee afwasmachines, koelkast en vriezer: een butler-voorraadkast met een koelkast voor drankjes en ijs.
SLAAPKAMERS: Op de eerste verdieping zijn vier grote slaapkamers, waarvan 3 met aangrenzende badkamers. Er zijn 3 andere slaapkamers en een ruimte met douche, wastafel en wc. (zie plattegrond). Op de tweede verdieping zijn twee slaapkamers, een tweepersoonsbed en een met twee eenpersoonsbedden die een badkamer delen. De trap naar deze verdieping is vrij steil.

Boekingsinformatie

Ligging chateau de la motte

De ligging van "chateau de la motte" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.