La Scierie - Gallery Gite

9
7
Gites.nl logo

U zult het huisje door een prachtig terras met een pergola vallende een wijnstok, die om en om arceren. U zal de open keuken waar een houtgestookte kachel.
De eerste slaapkamer bevindt zich op de begane grond heeft een tweepersoonsbed en deuren openen naar een klein balkon. U komt de gite binnen via een heerlijk terras met een pergola die begroeid wordt door een wijnrank, die schaduw biedt. U komt de open keuken binnen waar een houtkachel staat.
De eerste slaapkamer bevindt zich op de begane grond en heeft 2 enkele bedden, en openslaande deuren naar een klein balkon met uitzicht op een treurwilg. Een kinderbedje is op aanvraag beschikbaar.
De tweede slaapkamer is op de eerste verdieping, op de mezzanine, met drie eenpersoonsbedden en een apart woongedeelte met een grote convertibele bank, waar 2 extra personen slapen kunnen, Fauteuils en een DVD-speler.
De badkamer is onlangs volledig gerenoveerd en is voorzien van een grote spa-douche, een wastafel en een toilet.
In de keuken is er een gasfornuis, oven en een magnetron en een grote koelkast-vriezer. De keuken is uitgerust met alle bestek, servies en glazen servies, dat u in uw accommodatie moet. Er is een 5-persoons eethoek, en een comfortabele stoel met een CD-speler en radio.
Keuken handdoeken en handdoeken en lakens zijn inbegrepen in de huurprijs.

Boekingsinformatie

Ligging la scierie - gallery gite

De ligging van "la scierie - gallery gite" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.