La Scierie - Mill Gite

9
3
Gites.nl logo

La Scierie is een gerenoveerde zaagmolen op waterkracht, aan de oever van de rivier de Arget.
De Mill-gite profiteert van een ligging op het zuiden en het oosten, waardoor gasten heerlijk van de ochtendzon kunnen genieten. Vanuit de grote open woonkamer kijkt u uit over de molenbeek. In de woonkamer vindt u een houtkachel, fauteuils, een eettafel en een open keuken. Er is een dvd-speler en een cd-speler, en een radio.
In de keuken vindt u een gasfornuis met oven, en een koelkast met een klein vriesgedeelte. De keuken is voorzien van alle servies- en bestekgoed wat u nodig heeft om uw maaltijden klaar te maken.
De slaapkamer heeft een tweepersoonsbed en een aangrenzende badkamer. Op aanvraag is er een kinderbedje beschikbaar. In de badkamer zijn een ruime douche, wastafel en wc.
Keukendoeken, lakens en handdoeken zijn bij de huurprijs inbegrepen. Blijf u langer dan een week, dan worden op vrijdag schone lakens en een schoonmaakbeurt verzorgd.

Boekingsinformatie

Ligging la scierie - mill gite

De ligging van "la scierie - mill gite" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.