La Scierie - Studio Gite

9
3
Gites.nl logo

Vakantiehuis La Scierie is gebouwd rond een gerenoveerde watermolen aan de oever van de rivier de Arget. De grote tuin op het zuiden is een zonnige plek met tuinmeubels, een barbecue en prachtige oude bomen, die voor de nodige schaduw kunnen zorgen en waar u zich heerlijk kunt ontspannen.
La Scerie biedt drie gites, waarvan de studio de kleinste is. De studio is een ideale accommodatie voor een stel. De grote woon-slaapkamer is voorzien van een kingsize bed, een sofa en een eettafel met twee stoelen. De sofa kan ook dienen als derde bed. Er is een dvd-speler, een cd-speler en een radio.
Vanaf de woonkamer komt u in de keuken. Hier staat een dubbele kookplaat, een koel-vriescombinatie en er is alle bestek, servies en glaswerk dat u nodig heeft om zelf te koken. De grote badkamer is onlangs vernieuwd en heeft een spa-douche, wastafel en toilet. Keukendoeken en lakens zijn bij de huur inbegrepen. Voor boekingen langer dan een week worden op vrijdag een schoonmaakbeurt en schoon linnengoed aangeboden.

Boekingsinformatie

Ligging la scierie - studio gite

De ligging van "la scierie - studio gite" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.