Le Valier

2
Gites.nl logo

Dit natuurstenen huis in de bergen dateert uit de vorige eeuw. We hebben het in 1990 helemaal gerestaureerd en daarbij zoveel mogelijk het karakter van het huis weten te behouden, door lokale natuurlijke en ecologische materialen te gebruiken. Ook hebben we met veel liefde de tuin aangelegd, die bij onze aankomst niet meer was dan een bos bramen.
Het huis bestaat uit een grote, gezellige woonkamer met een Amerikaanse keuken, een boerentafel die van de oude dakbalken is gemaakt, stoelen en twee fauteuils. Er is directe toegang tot het terras met tafel, stoelen, ligstoelen en een bbq. Ook is er een grote badkamer met een grote betegelde douche, wastafel, handdoekenradiator, een separaat toilet en een wasmachine.
De slaapkamer onder het dak op de eerste verdieping is voorzien van een tweepersoonsbed van 160 x 200 cm. Het is ook mogelijk om de slaapkamer met twee eenpersoonsbedden in te richten.

Boekingsinformatie

Ligging le valier

De ligging van "le valier" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.