Maison La Montagne

8
Gites.nl logo

In Maison la Montagne is plaats voor 8 tot 10 personen. Je hebt een grote tuin tot je beschikking met een zwembad. Er is wifi, een tafeltennistafel, badminton, een klimmuur, een trampoline en een kinderspeelterreintje.
Het huis ligt in het centrum van het voormalige boerenbedrijf en is nu een huis met 3 slaapkamers. Hier kunnen tot 10 mensen verblijven en er is ruim voldoende plaats aan tafel. Het huis is gerenoveerd met het behoud van de oude charme, de stenen, het hout en het ijzerwerk, maar je vindt er toch alle moderne faciliteiten.
Er zijn drie slaapkamers met alledrie mooi uitzicht door de ramen in de dikke muren: de eerste slaapkamer heeft een tweepersoonsbed.
slaapkamer 2 en 3 hebben elk 3 eenpersoonsbedden (slk 2 stapelbed). De zolderslaapkamer heeft een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet.
De badkamer op de eerste verdieping heeft een moderne douche met jetstralen.
In de grote woonkamer vindt u zichtbare houten balken en een mooie granieten en smeedijzeren trap. De volledig ingerichte keuken heeft ook zo'n mooie balk en een traditionele eiken tafel, samen met natuurlijk alle voorzieningen die je in een moderne keuken verwacht te vinden.

Op de begane grond is centrale verwarming. In de winter hebben alle slaapkamers alle elektrische radiatoren met thermostaat. Als het in de zomer warm is, blijft het huis heerlijk koel door de dikke stenen muren, waardoor je lekker slaapt, zelfs tijdens de warmste nachten.
Er zijn zitbanken, een tv, een dvd-speler, boeken en lokale informatie. Een bank kan worden omgebouwd tot tweepersoonsbed, voor extra slaapplaatsen.
Op de begane grond vindt u nog een bijkeuken met een wastafel en genoeg bergruimte voor ski's en snowboards.
Dingen zoals de wasmachine, droger, strijkbenodigdheden moet u delen met de andere accommodatie.
We bieden badhanddoeken en handdoeken. Alle lakens worden verstrekt en wekelijks gewisseld.

Boekingsinformatie

Ligging maison la montagne

De ligging van "maison la montagne" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.