Appartement Lezard

4
Gites.nl logo

Vakantiehuis Appartement Lezard is een gezellig appartement op de begane grond, recent degelijk gerenoveerd. Er is een slaapkamer met het mooiste uitzicht dat je maar kunt wensen. Als je wakker wordt zie je wat paarden tegen de achtergrond van een (beklimbare!) kalksteenrots, badend in het ochtendzonlicht. Vanuit het zeer comfortabele tweepersoonsbed kun je uitkijken over de vallei van de Ariège. In de woonkamer vind je een volledig ingerichte keuken, faciliteiten om te eten en een zithoek met tv, video en muziekinstallatie, Breng gewoon je dvd's, cd's of mp3-speler mee. Er is een comfortabele slaapbank voor extra comfort indien nodig.
In de Kitchenette vind je een gasoven en grill, magnetron, koel-vriescombinatie, broodrooster, waterkoker, bestek en serviesgoed. Verder is er een eettafel met vier stoelen. In het huis vind je een map met lokale informatie. In de badkamer is een douche, toilet, bidet en een wastafel met kastjes.
Additional Facilities shared with other accommodation include washing machine, tumble drier, iron & ironing board. Shared outdoor facilities described below.
Maintenance
We provide bath and hand towels. All bed linen is provided and changed weekly.

Boekingsinformatie

Ligging appartement lezard

De ligging van "appartement lezard" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.