La Bastide des roses.

9
4
Gites.nl logo

Vakantiehuis "La Bastide des roses" ademt een sfeer van Franse, verfijnde elegantie met comfort . Zij is uniek omdat de slaapkamers privé van elkaar gescheiden zijn met eigen terras , maar toch vormt zij een veilig geheel. Vakantiehuis "La Bastide des roses" bevindt zich op het eerste verdiep van een 17 eeuws dorpshuis. In een klein straatje ga je door een stevige eiken deur naar binnen, en daar kom je in een andere wereld terecht. Langs de trap belandt je op een dakterras : een patio met citrusplanten en bloemen, je waant je in Spanje. Hier heb je totale privacy, want het terras is helemaal ingesloten door natuurstenen muren. Je hebt er ook toegang tot een slaapkamer met eigen sanitair.
Een andere deur geeft uit op de huiskamer met keukentje . Heel ruim en licht ingericht , geeft uit op een tweede zeer ruim terras met zicht op de tuin , zwembad en in de verte heuvels waar het geklingel van de koeienbellen weerklinkt. Hier aanpalend is ook de tweede slaapkamer gelegen. Zij is zeer romantisch ingericht en met eigen sanitair .
Langs het tuinterras kan je de trap nemen naar de mooie, poëtische tuin, met overal zitjes en onverwachte hoeken. Je hebt beschikking over nog een zeer ruim terras met grote tuintafel en barbecue . Een kastanjehouten poortje geeft toegang tot het zwembad . Achter in de tuin is er een moestuin, waar je vrij gebruik kunt van maken.

Boekingsinformatie

Ligging la bastide des roses.

De ligging van "la bastide des roses." wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.