Domaine du Cammazet

6
Gites.nl logo

Op zoek naar een fijne plek in Zuid-Frankrijk om te ontspannen en te genieten? Een heerlijke rustige plek in de natuur waar je nog het echte Franse leven proeft? Wij ontvangen u graag in onze eerste comfortabele en ruime gîte op ons prachtige kleinschalige vakantiedomein van 13 ha met zwembad, midden tussen de glooiende heuvels van de mooie Ariège en met uitzicht op het bisonpark. De gîte is in de oude herenboerderij gebouwd en heeft een eigen opgang naar een groot terras. Er is een luxe landelijke keuken met woongedeelte, 2 badkamers en heerlijke grote bedden van hotelkwaliteit.
Naast de gîte hebben we ook 3 luxe glamping lodges voor 6 personen met een volledige keuken, badkamer en heerlijke bedden waaronder een tweepersoons boxspringbed en een echte bedstee. Deze mooie safaritenten staan in de boomgaard en hebben een groot houten terras, een barbecue en eigen hangmat. Is de gîte al bezet, kijk dan even op onze website voor deze mooie luxe tenten.
Er is (bewust) geen tv maar wel gratis goede wifiverbinding. Ons mooie verwarmde zwembad van 10x5 m heeft een prachtig uitzicht over de omgeving. U kunt ook genieten van een drankje op het terras bij ons Peugeot J7 bar-busje. In juli en augustus is er twee à drie keer per week een table d'hôte avond.
We delen al dit moois graag met u!
Heel graag tot ziens!
Annemiek & Rendal

Boekingsinformatie

Ligging domaine du cammazet

De ligging van "domaine du cammazet" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.