Villa 81 Chateau Cazaleres

6
Gites.nl logo

Gelegen op Residence Chateau Cazaleres, staat dit keurig ingerichte vakantiehuis "Campagne" nr 81.
De vakantiewoning is gelegen aan de bosrand van het park, voorzien van een compacte maar complete keuken, gezellige moderne living, LED TV met Nederlandse zenders, Radio/CD speler met Bluetooth, USB en SD kaart aansluiting en een DVDspeler. De ronde eettafel kan vergroot worden zodat je er makkelijk met zes personen aan kan schuiven. De badkamer heeft een douche en tevens bevindt zich hier de wasmachine. Er is een apart toilet. Op de begane grond bevinden zich twee slaapkamers, de ouderslaapkamer met comfortabele boxspring bedden waar ook een LED TV staat en een slaapkamer met stapelbed. Op de verdieping vind je de derde slaapkamer, met twee eenpersoonsbedden. Uiteraard zijn de bedden bij aankomst al voor u opgemaakt.
De woning heeft aan de achterzijde een ruim terras met tuinmeubelen en parasols.. Een heerlijke plek met veel privacy en natuurlijk een eigen parkeerplaats.

Boekingsinformatie

Ligging villa 81 chateau cazaleres

De ligging van "villa 81 chateau cazaleres" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.