Tourné Cottage

10
4
Gites.nl logo

Tourne Cottage is een pas gerenoveerd stenen huis, tegen het grote huis aan, in het gehucht Tourne. Het is een prettig en licht huis, in een vredige vallei bij de rivier de Artillac in het nationale park van de Ariege Pyrenees.
Boven vindt u een slaapkamer met twee enkele bedden of 1 tweepersoonsbed. Beneden is er nog een slaapkamer met een mezzanine met een tweepersoonsbed en een aangrenzende badkamer, wc en wastafel. Ook is er de mogelijkheid om nog een eenpersoonsbed bij te plaatsen. Er is een eigen uitgang naar de tuin, de ramen kijken uit over de tuin en er is direkte toegang tot het wandelpad door het bos.
In de keuken bevindt zich nog de ouderwetse stenen gootsteen. Verder is de keuken volledig ingericht en heeft een gasfornuis en oven evenals een broodrooster, blender en wasmachine. U kunt de was buiten aan de lijn hangen. Er is een strijkijzer en strijkplank. Ook is er een koel-vriescombinatie, en een cd-speler en radio.
In de badkamer is een bad, wc en wastafel. Hier vindt u ook een haardroger.
De woonkamer heeft een eigen toegang. Er is een raam op het zuiden, een houtkachel en er staan twee bedbanken. Er is draadloos internet. Ook is er de rivier, waar u kunt zwemmen, en u kunt vrijelijk gebruik maken van de grote tuinen (3 ha). Tuinmeubels staan tot uw beschikking.
Het huis is naar hoge maatstaven gerenoveerd en is ideaal gelegen om de bergen, de bossen en de lokale toeristische attracties te bezoeken.
Deze gite biedt u een vredige en rustige basis voor uw vakantie, op 2 km van het dichtstbijzijnde dorp.

Boekingsinformatie

Ligging tourné cottage

De ligging van "tourné cottage" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.