The Barn

10
4
Gites.nl logo

Vakantiehuis the Barn in Bentefarine ligt in een klein gehucht in de Ariege, Zuid-Frankrijk met een prachtig uitzicht op de uitlopers van de Pyreneeën. Het biedt de ultieme ontsnapping aan het drukke leven van alledag hier op het Franse platteland.
Het vakantiehuis is gevestigd in een voormalige boerenschuur, nu een comfortabele accommodatie voor maximaal 5 personen en is zowel kind- als babyvriendelijk, hoewel het even geschikt is als een idyllisch romantisch toevluchtsoord voor twee.
Er zijn twee slaapkamers; een met tweepersoonsbed, de andere twee enkele bedden, groot genoeg om een extra kinderbed of kinderbedje te plaatsen als dat nodig is.
We zijn 'babyvriendelijk' met veel uitrusting die u kunt lenen, waaronder boeken en speelgoed.
De accommodatie is "ondersteboven" ingedeeld, met de 2 slaapkamers, een grote badkamer met douche en bad en een apart toilet op de begane grond. Een brede beuken trap leidt naar de mooie lichte eerste verdieping met een goed uitgeruste keuken met eettafel en stoelen, een woonkamer met een bank, een houtkachel en originele balken met A-frame. Ga door een van de drie dubbele eiken openslaande deuren naar het enorme balkon op het zuiden met terras waar u kunt zonnebaden en buiten kunt dineren met uitzicht op de beboste heuvels en bergen daarachter.
Bezoekers van The Barn worden uitgenodigd om het heerlijke 8x5m-zwembad met de eigenaar te delen, dat veilig is omheind, onverwarmd maar zelden koud.

Boekingsinformatie

Ligging the barn

De ligging van "the barn" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.