La Droite

4
Gites.nl logo

La droite is het rechter (vanuit de straat gezien) en tevens kleinste huisje van 3 huizen naast elkaar. Met zijn drieën zijn ze vrijstaand en delen ze een tuin. Dit huisje is in de lente, zomer en herfst alleen te huur als uitbreiding op het grote huis, la grande maison omwille van privacy in de tuin. U kunt dat aanvragen door een bericht te sturen via de advertentie van La grande maison.
In de winter is dit huisje wel los van het grote huis te huren. De entree is direct in de vrij eenvoudige, maar ruime eetkeuken. Een paar treden hoger ligt de huiskamer met uitzicht op de tuin en verwarmd door een grote houtkachel (hout op vorraad). Een paar treden lager is een halletje met een wc. Via een wenteltrapje in de huiskamer komt u bij een grote 2 persoons slaapkamer en weer enkele treden hoger bij nog een 2 persoons slaapkamer en badkamer met douche, wastafel, wc en bidet. De bedden zijn voorzien van electrische deken voor koude dagen.
NB. IN VERBAND MET CORONA HOUDEN WIJ 48 UUR VRIJ TUSSEN 2 BOEKINGEN, dit is verwerkt in de beschikbaarheid

Boekingsinformatie

Ligging la droite

De ligging van "la droite" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.