Au milieu

4
Gites.nl logo

Au milieu is het middelste huisje van 3 huizen naast elkaar. Met zijn drieën zijn ze vrijstaand en delen ze een tuin. Dit huisje is in de lente, zomer en herfst alleen te huur als uitbreiding op het grote huis, la grande maison, omwille van privacy in de tuin. U kunt dit aanvragen door een bericht te sturen via de advertentie van La grande maison.
In de winter is het wel los van het grote huis te huur.
De entree van Au milieu is direct in de eetkeuken. De eetkeuken is verbonden met de huiskamer middels een open doorgang en met een halletje via een deur. In dit halletje is de trap naar boven.
De huiskamer heeft openslaande deuren naar de tuin en wordt verwarmd door een houtkachel (hout op voorraad). Naast de huiskamer is een tweede halletje met wc. De keuken is 's winters te verwarmen middels een fornuis gestookt op hout. Koken kan desgewenst ook op gas. Op de eerste etage is een grote 2 persoons slaapkamer en ruime badkamer met bad/douche combinatie, wastafel, wc en bidet. Op de grote zolder staan nog 2 bedden en is een extra wastafel.
NB. IN VERBAND MET CORONA HOUDEN WIJ 48 UUR VRIJ TUSSEN 2 BOEKINGEN, dit is verwerkt in de beschikbaarheid

Boekingsinformatie

Ligging au milieu

De ligging van "au milieu" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.