La grande maison

8
7
Gites.nl logo

La Grande maison is het grootste huis van 3 huizen naast elkaar. Met zijn drieën zijn ze vrijstaand en delen ze een tuin.
(De andere 2 huisjes zijn in de lente, zomer en herfst te huur als uitbreiding op het grote huis voor familie, vrienden of bv. workshops en alleen in de winter apart te huur ivm privacy in de tuin).
La grande maison was ooit een grote stal, die we hebben verbouwd tot ruime, comfortabele woning. U komt binnen in een hal met trap naar boven en een wc. Op de begane grond is de woon-eetkamer met openslaande deuren naar de tuin en een grote houtkachel (hout op voorraad). De eethoek is, eveneens door openslaande deuren, verbonden met de grote, goed geoutilleerde keuken. Op de eerste etage is een open ruimte met pooltafel, omgrensd door 3 slaapkamers (waarvan 2 met eigen wastafel) en een badkamer met ligbad, aparte douche, wastafel, wc en bidet. Op de tweede etage is nog een 2 persoons slaapkamer met kleine eigen badkamer met douche, wastafel en wc.
NB. IN VERBAND MET CORONA HOUDEN WIJ 24 UUR VRIJ TUSSEN 2 BOEKINGEN, dit is reeds verwerkt in de beschikbaarheid.

Boekingsinformatie

Ligging la grande maison

De ligging van "la grande maison" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.